Volkorenpasta met kabeljauw en tomaten-paprikasaus

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

MSC Kabeljauw suprême
250g - 19,16 €/kg
4.79
BIO thijm
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
Paprika rood los
Per stuk (ca. 200g) - 2,39 €/kg
0.48
0.41
ALESTO Pijnboompitten
50g - 31,00 €/kg
1.55
Snacktomaten mix in emmer
500g - 6,18 €/kg
3.09
0.79

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Gedroogde oregano
7.5g - 53,33 €/kg
0.40
3.19
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,47 €/kg
0.35
KANIA Gemalen witte peper
50g - 13,00 €/kg
0.65
BIO uien
750g - 1,45 €/kg
1.09
Verse knoflook
250g - 5,40 €/kg
1.35


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilet
  • 720 gram rode paprika's
  • 2 el tijmblaadjes
  • 800 gram tomatenblokjes
  • 250 gram kerstomaten
  • 400 gram volkoren penne
  • 40 gram pijnboompitten
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 ajuin
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el gedroogde oregano
40

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui met de look glazig in olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de paprikablokjes, de tijm, de oregano, de tomatenblokjes en de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de vis op smaak met peper en zout en leg ze in de saus.
  3. Keer de vis om, druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de pan 10 minuten in de oven. Serveer met de pasta.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!