Verse frieten

 • SALADINETTES Verse frieten
  SALADINETTES Verse frieten

Verse frieten

1.29
1,29 €/kg
1kg
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Voorgebakken frieten.

 • Gebruiksaanwijzing
  Bereidingswijze: In de friteuse: frituur ongeveer 500g frieten gedurende 5-6 minuten in de voorverwarmde friteuse op 175°C.
  In de oven: verdeel de frieten gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de frieten ongeveer 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven op 200°C. Halverwege keren.

  Gekoeld bewaren bij max. +7°C. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Na openen gekoeld en afgedekt bewaren en binnen 1 dag consumeren.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  563 kJ
  Energie kcal
  134 kcal
  Vetten
  4.3 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  0.8 g
  Koolhydraten
  20 g
  waarvan suikers
  0.6 g
  Eiwitten
  2.2 g
  Zout
  0.03 g
 • Details

  Merk

  SALADINETTES

  Artikelcode

  0009820

  EAN

  20276942

  Herkomst

  Nederland

  Producent

  Lidl Nederland GmbH, Postbus 198, NL-1270 AD Huizen

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.