Wraps met spinazie en kruidenkaas

Lekker elke dag

Helaas, één of meerdere ingrediënten voor dit recept zijn momenteel niet op voorraad.


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 4 el verse roomkaas met kruiden
  • 200 gram bladspinazie
  • 300 gram kipfiletreepjes
  • 8 sneetjes Italiaanse ham
  • 6 el pijnboompitten
  • 20 zongedroogde tomaten
  • 8 el olijfolie
  • peper en zout
25 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Mix ze vervolgens samen met de zongedroogde tomaten en de olie in een keukenmachine tot een tapenade.
  2. Verwarm de kipfiletreepjes in een pan.
  3. Smeer de wraps in met de kruidenkaas en beleg met de ham en spinazie. Laat een kleine rand onbelegd om de wraps makkelijk te kunnen oprollen.
  4. Verdeel een eetlepel tapenade over elke wrap. Verdeel ook de warme kippenreepjes over de wraps.

Rol de wraps stevig op. Halveer en serveer meteen.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!