Zalmpakketjes met venkel en chorizo

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Zalmfilet ASC
200g - 24,95 €/kg
4.99
DULANO SELECTION Chorizo
200g (2x100g) - 9,25 €/kg
1.85
Venkel
Per stuk (ca. 275g) - 1,89 €/kg
0.52
Cocktailtomaten
500g - 3,98 €/kg
1.99
1.99
BIO bieslook
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,47 €/kg
0.35
KANIA Gemalen witte peper
50g - 13,00 €/kg
0.65
MILBONA Roomboter ongezouten
500g - 9,18 €/kg
4.59
KANIA Dijon mosterd
440g - 1,20 €/kg
0.53
Vloeibare honing
350g - 5,11 €/kg
1.79

    Deze ingrediënten moet je thuis hebben

  • 0.5 el dille


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 4 zalmfilets
  • 120 gram chorizo
  • 2 el bieslook
  • 2 el peterselie
  • 2 venkels
  • 400 gram vastkokende aardappelen
  • 12 kerstomaten
  • 2 el dille
  • boter
  • 100 gram peper
  • zout
  • 1 tl honing
  • 1 el mosterd
40

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de aardappelen beetgaar. Blancheer de venkel 4 minuten in licht gezouten water.
  2. Smelt de boter in de microgolfoven. Meng er de chorizo, de verse kruiden, de mosterd en de honing onder.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappelen in schijfjes. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg op elk vel een portie venkel. Verdeel er de aardappelschijfjes over en leg hierop een zalmfilet. Leg er de kerstomaatjes bij. Kruid met peper en zout.
  4. Schep wat van het boter-chorizomengsel op de zalm. Vouw de pakketjes dicht en leg ze 20 minuten in de oven. Werk de zalm af met wat extra verse kruiden en serveer meteen.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

    Smakelijk!