Zomerse pastasalade

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

COMBINO BIO volkoren fusilli
500g - 1,58 €/kg
0.79
Courgette
Per stuk (ca. 300g) - 0,99 €/kg
0.31
Snacktomaten
250g - 6,36 €/kg
1.59
SALADINETTES Rucola
75g - 10,53 €/kg
0.79
Sperziebonen
500g - 3,38 €/kg
1.69
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
Munt in pot
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
MILBONA Natuuryoghurt
500g - 0,98 €/kg
0.49
KANIA Currypoeder
45g - 14,44 €/kg
0.65
KANIA Cayennepeper
50g - 14,44 €/kg
0.65
Lente-uitjes
Per bussel (ca. 8 uitjes) - 0,99 €/St.
0.99
0.31
1.69
ALESTO Pijnboompitten
50g - 31,00 €/kg
1.55
2.99
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
KANIA Mayonaise
500ml - 2,38 €/l
1.19
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 400 gram fusilli
  • 1 courgette in plakjes
  • 200 gram kerstomaten in partjes
  • 50 gram rucola
  • 100 gram sperziebonen schoongemaakt en gehalveerd
  • 8 el peterselie fijngehakt
  • 8 el munt fijngehakt
  • 40 gram yoghurt
  • 15 gram currypoeder
  • 8 gram cayennepeper
  • 2 lente-uitjes in ringen
  • 10 ml citroensap
  • 30 gram pijnboompitten geroosterd
  • 20 gram parmezaan geraspt
35

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de lente-ui met de look glazig. Voeg de courgette en sperzieboontjes toe en laat 10 minuten op een zacht vuur bakken.
  2. Kruid de groenten met de cayennepeper en zout. Giet de pasta af. Meng er de nog warme groenten, de kerstomaatjes, de rucola en de verse kruiden onder. Giet er nog wat olijfolie bij en schep om.
  3. Meng de yogurt onder de mayonaise en kruid met het currypoeder, peper en zout. Werk de pasta af met de pijnboompitten en Parmigiano Reggiano en geef er het sausje bij.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel. Smakelijk!