Zonnecrème kids (SPF 50+)

 • Cien Zonnecrème kids (SPF 50+)
  Cien Zonnecrème kids (SPF 50+)

Zonnecrème kids (SPF 50+)

5.99
23,96 €/l
250ml
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Zonnecrème voor kinderen SPF 50+.

 • Gebruiksaanwijzing
  Voor gebruik goed schudden. Voor het zonnebaden ruim aanbrengen. Het in geringe mate aanbrengen vermindert het beschermend effect aanzienlijk. Meerdere malen aanbrengen om de bescherming tegen de zon in stand te houden, vooral na een verblijf in het water, na het afdrogen of bij transpireren. Intensieve middagzon vermijden. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon en gebruik van zonnebrandmiddelen met een hoge beschermingsfator (SPF 30 en hoger) en beschermende kleding. Ook zonnebrandmiddelen met hoge zonbeschermingsfactoren bieden geen totale bescherming tegen UV-straling. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel. Elke verbranding door de zon beschadigt de huid blijvend en moet worden vermeden. Overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Contact met textiel vermijden, blijvende vlekvorming mogelijk. Contact met de ogen vermijden. Niet direct in het gezicht of in de ogen spuiten. Niet inademen. Alleen buiten gebruiken.
 • Ingrediënten

  Aqua, octocrylene, alcohol, C12-15 Alkyl benzoate, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, propylheptyl caprylte, VP/Hexadecene copolymer, triacontanyl PVP, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Microcrystalline cellulose, tocopheryl acetate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxypgenyl triazine, caprylyl glycol, sodium hydroxide, ethylhexyglycerin, galactoarabinan, acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate crosspolymer, disodium EDTA, Acrylates copolyimer, cellulose gum, tocopherol.

 • Details

  Merk

  Cien

  Artikelcode

  0051161

  EAN

  20277666

  Producent

  Win cosmetic GmbH & Co. KG zweifaller str.120 D52224 Stolberg

  Netto inhoud

  250ml

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.